BG / EN

До 2050-а ще трябва да произвеждаме 70% повече енергия

Промяната е навсякъде и влияе на бизнесите по различен начин. В Publicis споделяме задълбочените си познания и анализи с нашите клиенти, за да им помогнем да бъдат лидери на промяната.

До 2020-а броят на интернет устройствата ще надхвърли 50000000000

Това ще окаже значително влияние върху нагласите и поведението на потребителите. В Publicis разполагаме със собствен подход на проучване на потребителите. Така помагаме на клиентите си да водят промяната.

До 2020-а пазарът на 3D принтирането ще нарасне с 350%

Ние помагаме на клиентите си да открият най-добрия начин да се възползват от тази промяна, за да бъдат и да останат лидери.

За една минута се създават 571 нови уебсайта

Интернет вече не е просто канал, а начин на живот. За да останете лидери, трябва добре да познавате влиянието му върху Вашите клиенти и бизнес. Ние можем да Ви помогнем.

70% от онлайн посещенията се превръщат в посещения на физически магазини

Промяната е навсякъде и влияе на бизнесите по различен начин. В Publicis споделяме задълбочените си познания и анализи с нашите клиенти, за да им помогнем да бъдат лидери на промяната.

Lead The Change

Подходът на Publicis Worldwide днес - Lead the Change

Ние вярваме, че промяната се е превърнала в ключова характеристика на днешната бизнес среда. Успешните марки съзнават това и са устроени така, че да управляват, улавят и използват промяната в света около тях. В този смисъл, духът на Марсел Блюстейн Блонше, основател на Publicis, е все още жив – трябва да водите промяната, ако не искате да бъдете водени от промяната.

В свят на ускорена промяна, бъдещето на конкретен бизнес не може да се прогнозира с точност. Днес марките се конкурират с модерни технологии, все по-властни потребители, променливи обществени нагласи, нови съперници на пазара и др. За да остане важна за потребителите, всяка марка трябва да се научи да управлява промяната и несигурността. Ние съществуваме, за да създаваме успешни стратегии и силни идеи, които правят марките на нашите клиенти уникални, незаменими, иновативни и стабилни. Агенциите ни работят в над 80 страни, с широк кръг от клиенти и фирмени култури, но обединени в мрежата ни от една обща амбиция – да помогнем на клиентите си и техните марки да бъдат и да останат лидери. В това се изразява същността на корпоративната ни философия Lead The Change.

Визия на Publicis Worldwide

Да бъдем предпочитаният творчески партньор в процеса на маркетингова трансформация на клиентите.

Lead the Change проекти

Още

Свържете се с нас

Намерете най-близкия до вас.

Вие сте някъде другаде? Натиснете тук и използвайте опцията на браузъра за локализация.