BG / EN

"Нашата роля е да помогнем на клиентите си да бъдат лидери на промяната, като станем предпочитаният от тях творчески партньор в процеса на маркетингова трансформация."

"Нашата роля е да помогнем на клиентите си да бъдат лидери на промяната, като станем предпочитаният от тях творчески партньор в процеса на маркетингова трансформация."

Артур Садун

изпълнителен директор, Publicis Worldwide

"Нашият фокус е създаването на интегрирани кампании с максимална добавена стойност за клиентите."

"Нашият фокус е създаването на интегрирани кампании с максимална добавена стойност за клиентите."

Николай Неделчев

изпълнителен директор, Pubicis ONE България

Анализ на клиенти

Научете повече за потенциалните клиенти и повишете ефективността на маркетинга си.

В интернет множеството взаимодействия на потребителите с Вашата марка (чрез корпоративния сайт, неговата мобилна версия, микросайтове, приложения) генерират огромно количество данни. Ние превръщаме тези данни в прозрения, за да Ви помогнем да разберете клиентите си по-добре и да общувате с тях по-ефективно.

Бизнес разузнаване

Днес клиентите генерират огромно количество данни за себе си. Ние можем да открием, проследим и структурираме тази информация, за да Ви помогнем да разберете клиентите си по-добре и да общувате с тях по-ефективно.

CRM

Дигиталната комуникация променя начина, по който клиентите се свързват с марката Ви, превръщайки тази връзка в постоянен диалог. Ние развиваме CRM стратегия, екосистема, канали и планове за контакт, за да повишим стойността на клиентите Ви, като им помогнем да се чувстват по-доволни и ги превърнем в лоялни посланици на марката.

Дигитален маркетинг

Дигиталната среда не е канал. Тя е свят от множество контактни точки. От интернет и мобилна реклама до социални мрежи, ние Ви помагаме да определите най-ефективните за Вас дигитални инструменти, както и най-добрия начин за тяхната организация (спрямо пътя на потребителите и потребителските прозрения).

Дигитално производство

Когато става въпрос за дигитални проекти, комбинирането на най-добрата стратегия и творчески идеи с технологията, която отговаря на Вашите нужди и ограничения, е съществено. С нас проектите Ви са изпълнени навреме, в рамките на бюджета и качествено.

Дизайн

Когато твърдите основи на стратегията са поставени, идва ред на това, което хората виждат, чувстват и усещат – идентичността на марката, дигитален брандинг, търговия и опаковка. Споменахме ли, че имаме най-добрите дизайнери, готови да създадат за марката Ви уникално визуално присъствие?

Директен маркетинг

Директната комуникация с потенциалните и съществуващи клиенти има различни форми. С нас електронна поща, мобилни и телефонни програми работят заедно, за да достигнат правилния човек с правилното послание и в точното време.

Електронна и мобилна търговия

Електронната търговия става все по-важен канал. Възползвайте се от възможностите, които тя предоставя на бизнеса Ви. Ние ще изготвим стратегията, ще създадем уникално потребителско изживяване и ще Ви предоставим всички необходими технически решения.

Експериментален маркетинг

Пълното потапяне и физическото взаимодействие с една марка изграждат емоционална връзка между нея и потребителите. Ние създаваме събития и изживявания, с които засилваме връзката между Вашата марка и Вашите клиенти.

Интегриран маркетинг

Понякога един канал на комуникация е достатъчен, понякога са нужни много повече. Като взимаме предвид целите, стратегията на марката Ви и потребителските прозрения, ние Ви препоръчваме най-добрите канали и създаваме всички необходими послания.

Купувачески маркетинг

Точката на продажба преминава през масивна трансформация, но въпреки това остава основен момент в общуването с клиентите. От стратегията до изпълнението, ние Ви помагаме да увеличите трафика до Вашата точка на продажба, да обновите присъствието на марката си в търговска среда и да бъдете част от дигитализацията на пазаруването.

Мобилен маркетинг

Мобилните устройства са най-разпространените дигитални устройства. Ние създаваме кампании, приложения и програми, за да могат клиентите буквално да докоснат марката Ви.

PRM и привличане на клиенти

Границата между бъдещи и настоящи клиенти става все по-размита. Хората се свързват с марката Ви много преди евентуална покупка. Като отправим точното послание в точния момент, можем да превърнем потенциалните за Вас клиенти в настоящи.

Програми за лоялност

Запазете клиентите си. След като спечелите клиент, трябва да работите постоянно, за да се възползвате изцяло от неговата стойност. Ние можем да Ви помогнем, като разработим стратегията, правилата, главните индикатори на изпълнение и плана, които да запазят клиентите Ви щастливи, да увеличат тяхната стойност и да ги превърнат в лоялни посланици на марката.

Промоции

Промоциите и активациите трябва да увеличават продажбите, без да обезценяват марката Ви. Ние превръщаме потребителските прозрения в мултиканални промоционални кампании, които помагат на бизнеса Ви да расте.

Реклама

Какъвто и да е Вашият бизнес, нашите талантливи стратегически планьори и творчески отдели ще превърнат марката Ви в оръжие, с което ще водите промяната.

Социални медии

Когато става въпрос за избор на марка, връстниците са първият източник на препоръки, а социалните медии са местата, където се обменят тези препоръки. За да работят социалните мрежи във Ваша полза, имате нужда от стратегия, а ние можем да я разработим за Вас.

Стратегия

Изготвянето на стратегия е началната точка в работата ни за всеки клиент. Но за нас не е достатъчно да превърнем клиентите си в лидери, ние искаме да запазим тяхното лидерство и да им помогнем да водят промяната. Затова събрахме най-добрите екипи от стратегически планьори в света.

Създаване на съдържание

Съдържанието не само информира и забавлява клиентите Ви, но и засилва връзката Ви с тях. Атрактивно присъствие в социалните медии или силна история около Вашата марка – независимо от какъв вид съдържание се нуждаете, ние можем да Ви помогнем, като го създадем.

Уебсайтове

Корпоративен сайт или сайт за електронна търговия, от каквото и да се нуждаете, ще Ви препоръчваме и създадем за Вас уебсайта, който ще Ви помогне да постигнете целите си.

Управление на данни

Отвъд традиционните практики, изграждаме платформи за управление на данни, които структурират за Вас нов поглед към клиентите и тяхното поведение. Така можете да взимате решения, с които възвръщате инвестициите си и печелите доверието на потребителите.

Свържете се с нас

Намерете най-близкия до вас.

Вие сте някъде другаде? Натиснете тук и използвайте опцията на браузъра за локализация.